Hívjon, vagy írjon most! +36 20 215 8400 /

  •   
  • Véndégeink elégedett mosolyáért dolgozunk

  • A legmodernebb alapanyagokkal

    Saját fogtechnikai laboratóriumunkban a legmodernebb technikával kiváló minőségű alapanyagokból állítjuk elő a ...
  • A legmodernebb technikákkal

    Rendelőnkben XXI. századi technikákkal várjuk Önöket
  • Professzionális technikákkal várjuk

prev next

io-dent Fogászati Rendelő

Tapasztalt és különböző szakterületre specializált kollégáinkkal az Ön elégedett mosolyáért dolgozunk.

Környezet

Nálunk együtt találja a legmodernebb eszközöket és anyagokat, a profi fogtechnikai laboratóriumi hátteret, valamint a természet közelségét.

Látogasson el hozzánk!

Rendelőnkben a család minden tagjának teljes körű fogászati ellátást biztosítunk. Várjuk Önöket Kapuváron a házhelyi Rendelőintézetben működő fogászati rendelőnkbe.

COVID-19

Tisztelt Betegeink!

 

A tervezhető fogászati ellátások, invazív beavatkozások a Kormány 469/2021. (VIII. 6.) Korm. rendelet veszélyhelyzeti rendjéről értelmében 6 éves kor felett csak a koronavírus elleni védettség igazolásával végezhetők el.

Amennyiben nem rendelkezik a védettséget igazoló dokumentummal, a tervezett ellátást vagy a  beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR-teszt és az  ellátás vagy a  beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel kell igazolnia, hogy a  vizsgálat időpontjában a  szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható.

A  beteget kísérő személy az  egészségügyi intézménybe történő belépésének feltétele, hogy a kísérő a koronavírus ellen védett legyen, vagy a tervezett ellátást vagy a  beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR-teszttel és az  ellátás vagy a  beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel igazolja, hogy a  vizsgálat időpontjában a  szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható.  

A  védettségi igazolvány meglétét (vagy annak indokolt hiányát), az  életkor igazolására alkalmas hatósági igazolványt az ellátás megkezdése előtt munkatársaink ellenőrizni fogják.