Rufen Sie uns an! +36 20 215 8400

  •   

COVID-19

Tisztelt Betegeink!

 

A tervezhető fogászati ellátások, invazív beavatkozások a Kormány 469/2021. (VIII. 6.) Korm. rendelet veszélyhelyzeti rendjéről értelmében 6 éves kor felett csak a koronavírus elleni védettség igazolásával végezhetők el.

Amennyiben nem rendelkezik a védettséget igazoló dokumentummal, a tervezett ellátást vagy a  beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR-teszt és az  ellátás vagy a  beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel kell igazolnia, hogy a  vizsgálat időpontjában a  szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható.

A  beteget kísérő személy az  egészségügyi intézménybe történő belépésének feltétele, hogy a kísérő a koronavírus ellen védett legyen, vagy a tervezett ellátást vagy a  beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR-teszttel és az  ellátás vagy a  beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel igazolja, hogy a  vizsgálat időpontjában a  szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható.  

A  védettségi igazolvány meglétét (vagy annak indokolt hiányát), az  életkor igazolására alkalmas hatósági igazolványt az ellátás megkezdése előtt munkatársaink ellenőrizni fogják.